Monica

OM OSS

Monica Stene startet NOOR by M fordi hun savnet et godt utvalg klær som var pene uten å være prangende, behagelige uten dårlig passform, og sofistikerte uten å være dyre. 

Butikken åpnet i 2018, og siden den gang har Monica og de andre NOOR by M-jentene hjulpet kvinner i alle aldre å finne sin stil. Monica har et eget øye for å finne ut av hva du egentlig ønsker deg, og hva som passer akkurat deg. Hele idéen bak NOOR by M er nettopp å hjelpe deg å finne din egen stil, og å sette den sammen på en måte som får deg til å føle deg som deg. Uten at du skal betale for mye.

NOOR by M
elsker stilen din

Hos NOOR by M finner du derfor hele antrekk og enkeltplagg til en rimelig pris, og en del av idéen er at du skal kunne finne klær her du ikke finner noe annet sted. Og siden mote og personlig stil er så mye mer enn plagg, finner du her også vesker, sko og produkter til hjemmet, som såper, duftlys og lignende. NOOR by M er først og fremst en gjeng jenter som hjelper deg å finne det du ønsker deg. 

Vi gleder oss til å hjelpe deg,
Hilsen NOOR-jentene

Kontakt oss

Nå tilbyr vi også klær på nett, men vi håper du ringer oss dersom du lurer på noe, enten det gjelder størrelser, farger, utvalg, eller bare vil ta en prat om mote.

Ring oss
Send oss en epost
Scroll to Top
Rull til toppen