Kjøpsvilkår

Betingelsene nedenfor gjelder alle inngåtte avtaler for kjøp og levering av varer fra Noorbym.no. Kjøpsvilkårene kan endres uten varsel, og datoen ovenfor vil vise når sist betingelsene ble justert. Vi ber deg alltid lese igjennom kjøpsvilkårene før du bestiller. Når du godkjenner kjøpet ditt hos oss, godkjenner du også kjøpsvilkårene. Kjøpet er utført når du har fått ordrebekreftelsen og det er ditt ansvar som kunde å sørge for at de opplysningene som du har gitt oss som navn, e-postadresse og postadresse stemmer.

Priser og avgifter
Alle priser er i norske kroner (NOK) , inkludert gjeldende moms.
Det tilkommer en fraktavgift på kr 99,- på alle bestillinger under kr 900-.
Priser i butikk og online kan i noen tilfeller variere, og vi forbeholder oss retten til å endre våre priser.

Betaling
Du kan betale med kort eller benytte deg av KLARNA som betalingsmetode.
For del-leveranser blir du kun belastet for varene som blir levert.

Bestillingsprosses
Din ordre er bindende når ordren er registrert i vårt system.
Kontakt oss straks på telefon om du vil endre eller annulere ordren. Dette pga av at vi ønsker å sende varer fortløpende.
Du vil motta en bekreftelse på mail om din ordre.
Viktig å lese igjennom! Har du bestilt riktig?

Vi tar kontakt om din vare skulle være utsolgt eller forsinket inn til butikk.

Opplysninger i nettbutikk
Vi tar forbehold om feil informasjon om produkter i vår nettbutikk.
Feil kan skje, det vil si skrive og trykkfeil!
Vi forbeholder oss retten til å kansellere din ordre eller deler av den, dersom varen du ønsker er utsolgt.
Info om dette mottas pr. mail.

Faktura

Velger du faktura som betalingsmåte er vår samarbeidspartner Klarna som har ansvar for å følge opp betalingen. Klarna bruker dine personopplysninger til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende.
Vær oppmerksom på at du mottar fakturaen på e-post, det er derfor svært viktig at du taster inn riktig e-postadresse.

Det er lurt å sjekke innboksen etter at kjøpet er gjennomført, for å se om du har mottatt en ordrebekreftelse.

Har du mottatt ordrebekreftelsen, kan du være trygg på at du har tastet riktig e-postadresse. Ta kontakt med oss dersom du ikke har fått ordrebekreftelsen på e-post. Mail: kundeservice@noorbym.no

Klarnas betalingsmetoder:
I samarbeid med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, tilbyr vi følgende betalingsmetoder. Betalingen går alltid direkte til Klarna.

  • Faktura: Forfallsdato er 14 dager fra tidspunktet varene er sendt ut. Fakturavilkårene finner du her.
  • Konto: Klarna Konto er en rammekreditt fra Klarna som gir forbrukere mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag med 1/24 (minimum 95 NOK) av totalbeløpet. Mer informasjon om Klarna Konto, samt alminnelige fakturavilkår og standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

Her finner du mer informasjon om Klarna, og her kan du lese brukervilkårene deres. Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.

For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende.

Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas Personvernerklæring.

Leveringstid
Når ordren er godkjent sender vi ut ordrebekreftelse på mail. Der står info om antatt leveringsdato.
Har vi varene i butikk sendes din bestilling så fort som mulig.
Postens servicepakke er på 1-5 arbeidsdager avhengig av din postadresse.
(Vi tar forbehold om feil i lagerstatus)

Transportskade eller pakke som ikke kommer
Om varen blir skadet eller borte under transport til kunden, er Noorbym AS ansvarlig. Kontakt oss så snart du oppdager evt. skade/avvik. En eventuell skade på pakken må meldes i fra om til utleveringsstedet slik at skaden blir registrert hos Posten.

Retur av varer
Returkostnader dekkes av deg som kunde.
Kostnaden for retur varierer selvsagt etter postens priser og størrelsen på pakken.
Bruk gjerne postens servicepakke som er et rimelig alternativ.
Du har selv ansvaret for returen frem til vi har mottatt varen, vi anbefaler derfor å sende med sporing.

Bytte en vare
Ønsker du å bytte din vare, gjør du det enklest i vår butikk, om du ønsker å sende varene i retur til vår nettbutikk, vil du få pengene tilbake, og du må eventuelt legge inn en ny bestilling for å få tilsendt ny vare/størrelse. Lapp med info om hvor du sender returen ligger vedlagt i pakken din.

Retur tilbake til nettbutikken

Ved retur til nettbutikken får du dine penger satt inn på den kontoen du benyttet ved betaling. Dette skjer senest 7 dager etter at vi har mottatt din retur.

Har du valgt faktura som betalingsmåte anbefaler vi deg å logge inn på www.klarna.no og forlenge forfallsdatoen på din faktura, slik at vi rekker å korrigere fakturabeløpet før fakturaen utløper. Så snart returen er mottatt i vår nettbutikk vil vi oppdatere beløpet på fakturaen. Har du allerede betalt fakturaen før vi har mottatt din retur, vil Klarna ta kontakt så snart returen er fullført slik at de kan tilbakebetale dine penger.

Gyldig retur
En gyldig retur forutsetter at varen er ubrukt, og i samme stand som da du mottok den, alle merker og prislapper skal fortsatt sitte på og må være i orginal emballasje. Varer med sminkeflekker og lignende anses ikke å være i originaltilstand og kan dessverre ikke returneres.
Dersom du likevel velger å returnere en ugyldig retur vil du likevel ikke få igjen dine penger, og varen vil ikke bli sendt tilbake til deg.
Hvis vi har gjort en feil, eller hvis varen har en produksjonsfeil, betaler vi for frakten tilbake til oss.

Angrerett
Du har 14 dagers angrerett fra du mottar pakken.
Retur fikser en selv, og vi foretar tilbakebetalingen når pakken er mottatt innenfor tidsfristen og varene er levert tilbake i sin rette stand!
Er varen synlig brukt eller mangler merkelapp, kan vi forbeholde oss retten til å ikke godta returen!

Åpent kjøp
Du har 14 dagers åpent kjøp fra den dagen du fullførte din bestilling. Hvis du har ombestemt deg etter at du har gjort din bestilling, må du likevel hente pakken og heller levere den tilbake i vår Noor by M butikk eller sende den i retur til oss. Info finner du lenger opp.

Du som forbruker har rett til å heve et kjøp hvis bestillingen din skulle bli forsinket. Hvis Noor by M kjenner til at varene vil bli forsinket, vil vi ta kontakt med deg vedr ny leveringsdato. Du kan da velge å vente på varene eller heve kjøpet.

Reklamasjon
Ønsker du å reklamere på et Noor by m produkt, er det enklest å gjøre dette i vår Noor by M butikk. Ta med kvitteringen du har fått tilsendt på epost fra oss.

Reklamasjonsretten gjelder i 3 år. Reklamasjon gjelder ikke vanlig slitasje, KUN produksjonsfeil som f.eks søm, knapper og glidelås.

Ønsker du å sende din reklamasjon til oss, ber vi deg først kontakte oss på epost post@noorbym.no eller telefon 902 00 256 for videre fremgangsmåte. For raskere kundebehandling oppgi ditt ordrenummer.

Personopplysninger
Ved registrering av din bestilling godkjenner du at vi lagrer og bruker personopplysningene dine for å fullføre og levere din bestilling, og gi deg servicen og handleopplevelsen du forventer. Vi bruker dine personopplysninger til blant annet følgende formål:

• For å kunne gi deg best mulig hjelp når du kontakter oss og for å informere deg om nye eller endrede tjenester.
• For å kunne analysere hvordan du benytter noorbym.no slik at vi kan forbedre nettsiden.
• For å kunne gi deg relevant innhold, gjennom automatisert profilering av personopplysninger og kjøpshistorikk for å finne preferanser eller behov hos deg.

Les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger i vår persnonvernerklæring

For å handle på noorbym.no må du være over 18 år eller ha foreldrenes/foresattes tillatelse.

Cookies (informasjonskapsler)
En informasjonskapsel er data som sendes fra et nettsted og lagres lokalt i brukerens nettleser mens han/hun besøker et nettsted. Når brukeren besøker det samme nettstedet igjen, vil dataene som er lagret i informasjonskapselen hentes frem igjen og tilpasse nettstedet i forhold til brukeres tidligere aktiviteter. Noor by m benytter dette for å forbedre og forenkle ditt besøk på nettsiden. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personlig informasjon. Det finnes to ulike typer informasjonskapsler, vedvarende og midlertidige (informasjonskapsler for sesjoner). Vedvarende informasjonskapsler lagres som en fil på din datamaskin eller mobil i en tidsperiode på ikke mer enn 12 måneder. Informasjonskapsler for sesjoner er midlertidige og forsvinner når du stenger økten i nettleseren.

Dersom du ønsker er det enkelt å slette informasjonskapsler fra datamaskinen eller mobilen ved hjelp av nettleseren. Se under “hjelp” i nettleseren for å finne instruksjoner for hvordan du håndterer og sletter informasjonskapsler. Merk deg at du ikke vil kunne bruke alle funksjoner hvis du slår av bruken av informasjonskapsler.

Force majeure
Hvis Noor by m blir utsatt for force majeure, det vil si hvis vi eller samarbeidspartnerne våre blir utsatt for ting som krig, krigslignende hendelser, revolusjon, opprør, myndighetstiltak, streik, lockout, blokade, naturkatastrofe, brann, transportforstyrrelser, leveringsforbud eller lignende hendelser, har Noor by m rett til å stoppe sine forpliktelser overfor kundene i opptil to måneder, og etter denne perioden har begge parter rett til å heve avtalen uten å måtte betale skadeerstatning.

Tvist
Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du bringe saken inn for Forbrukerrådet i nærheten av der du bor. Alle tvister skal løses etter norsk rett.

Firmainformasjon
Noorbym AS
Åsbygata 4
5528 Haugesund
Norge
Tlf. +47 902 00 256
Org nr: 819 663 092

Skroll til toppen
Rull til toppen